Tretten firkløvere

Vis stort billede
Tretten firkløvere

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Thorbjørn vejede 751 gram, da han blev født …

Når et barn fødes for tidligt, begynder en kamp for overlevelse. Det er barnet, der kæmper, med al den hjælp læger, sygeplejersker og vores hospitalsvæsen kan give. Ved siden af står forældrene, der vil give deres eget liv for den lille nyfødtes, men som blot må se til og håbe. Håbe på, at livet vinder.

Anne-Marie Aaen fødte sit andet barn, Thorbjørn, 31/2 måned for tidligt – og kampen begyndte på Rigshospitalets intensivafdeling for for tidligt fødte børn. Heldigvis overlevede Thorbjørn den hårde start på livet, og er i dag en velfungerende dreng.

Tretten firkløvere fortæller om Thorbjørns kamp for livet og om den håbløshed og sorg, man føler som forælder, når ens barn måske ikke overlever.

Thorbjørn blev født ved kejsersnit. Ved et uheld virkede narkosen ikke, og anæstesilægerne opdagede det desværre ikke. Anne-Marie Aaen lå derfor kemisk lammet, men vågen, og blev opereret uden bedøvelse. En frygtelig oplevelse, der blev lagt til side, mens Thorbjørn kæmpede for sit liv. Og som der først var overskud til at forholde sig til, da Thorbjørns tilstand efter otte måneder var blevet stabil.

Tretten firkløvere er en personlig beretning, der fortæller om, at mirakler kan ske; selvom man kun vejer 751 gram ved fødslen, kan man overleve. Thorbjørn kunne. Og der fortælles om livet de mange måneder på neonatalklinikken, hvor også andre forældre håber på mirakler.

Bogens forord er skrevet af Gorm Greisen, klinikchef ved Rigshospitalets Neonatalklinik, der også har læst bogen igennem for lægefaglige detaljer. Efterord er skrevet af Kirsten Møller, anæstesilæge ved Rigshospitalets Intensivafdeling.

Anne-Marie Aaen er psykolog. Hun arbejder i psykiatrien og har desuden egen praksis.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Anne-Marie Aaen
Sideantal: 425
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 170 mm
Højde: 246 mm
Dybde: 25 mm
Vægt: 839 g
Udgivelsesdato: 14 Jun 2009
Oplagsdato: 14 Jun 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778877987

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk