Teknologi, mennesker, faglighed - Muligheder og udfordringer i løsning af velfærdsopgaver

Vis stort billede
Teknologi, mennesker, faglighed - Muligheder og udfordringer i løsning af velfærdsopgaver

406,25 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

I Teknologi, mennesker og faglighed – muligheder og udfordringer i løsning af velfærdsopgaver præsenterer 14 forfattere deres faglige perspektiver på, hvordan teknologier kan inddrages i opgaveløsningen inden for de pædagogiske og sundhedsfaglige områder. Samtidig er det erfaringen, at netop disse områder ofte kan berige hinanden fagligt i løsningen af professionelle opgaver.
Antologien giver en samlet introduktion til teknologier og deres anvendelsesmuligheder og samtidig præsentationer af, hvilken betydning teknologierne får for den måde professionelle opfatter egne arbejdsopgaver og fagidentitet på. Forfatterne bidrager med bud på, hvordan de selv arbejder med teknologier, og hvilke udfordringer det stiller praksisfelter og professionelle overfor, men også med bud på, hvordan ny viden om anvendelse af teknologierne skabes.
Hver artikel afspejler forfatterens egen position i det velfærdsteknologiske felt. Nogle arbejder med teknologierne i deres hverdag, andre skal tilrettelægge udviklingsforløb, hvor teknologier indgår og andre igen forsker i teknologier og deres anvendelse. Professionelle arbejder således på tre vidensgrundlag, nemlig praksisviden, udviklingsviden og forskningsbaseret viden. Alle vidensgrundlag præsenteres nærmere i antologien.
Teknologier kan og bør bidrage til at øge menneskers mulighed for selvbestemmelse og aktive deltagelse i samfundet. Denne antologi skal bidrage til at holdningerne til teknologier nuanceres og åbne op for, at teknologierne kan ses som en ressource og et supplement til kerneydelserne i opgaveløsningerne.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Anne Karin Petersen / Hanne Kallesøe
Sideantal: 280
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Systime
Bredde: 171 mm
Højde: 240 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 525 g
Udgivelsesdato: 02 Sep 2012
Oplagsdato: 02 Sep 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792711281

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Teknologi, mennesker, faglighed - Muligheder og udfordringer i løsning af velfærdsopgaver Systime