Sund hud til børn

Vis stort billede
Sund hud til børn

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Slut med kemiskrækken!
Vores børn kommer i kontakt med tusinder af stoffer lige fra fødslen - hvornår skal vi som forældre bekymre os? Svarene findes i Sund hud til børn, der bl.a. beskriver hvordan vi kan forebygge allergi, håndtere udbrud af børneeksem og færdes i produktjunglen (hvordan vælger vi fx bleer, solcreme eller forholder os til børnesminke?).
I et sprog, der er til at forstå, giver Sund hud til børn grundige forklaringer på de fleste spørgsmål, som typiske forældre stiller om pleje af børnehud med mantraet: Det skal være sundt, nemt og billigt.
Bogen er et utraditionelt opslagsværk, hvor forfatteren ind imellem deler ud af egne erfaringer og lader sine holdninger komme til udtryk - uden at bruge løftede pegefingre. Formålet er at oplyse på et sagligt grundlag, så vi hver især kan vælge at gøre det, vi synes passer bedst til vores egne familier.
Gennem hele bogen er fagligheden prioriteret højt, og derfor har forfatteren haft samtlige tekster til korrektur hos relevante eksperter fra bl.a. Kræftens Bekæmpelse, Videncenter for Allergi og Astma-Allergi Danmark.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Karoline Lawætz
Sideantal: 200
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Udgiver: Turbine
Bredde: 190 mm
Højde: 260 mm
Udgivelsesdato: 02 Jun 2014
Oplagsdato: 02 Jun 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771415896

Sprog

Dansk