Styrk dit barns motorik - 1-3 år

Vis stort billede Tilføj
Styrk dit barns motorik - 1-3 år

80,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Styrk dit barns motorik 1-3 år

Styrk dit barns motorik - 1-3 år
er et inspirationskatalog til forældre, der ønsker idéer til nye og anderledes lege, som både er sjove og styrker barnets motorik.
Når barn og forældre sammen har det sjovt og oplever glæde gennem fysisk aktivitet, oparbejdes gode kropslige kompetencer. Disse kompetencer ligger til grund for al anden udvikling, modvirker udviklingen af livsstilssygdomme og har en positiv indvirkning på barnets generelle helbred, selvforståelse og selvværd. Når barnet oplever at kunne mestre en aktivitet rent motorisk, giver det en følelse af succes, som motiverer barnet til at kaste sig ud i nye udfordringer.
I hæftet findes først et overordnet afsnit om motorisk udvikling og en kort oversigt over udviklingen i perioden 1-3 år. Herefter er lege og aktiviteter inddelt i temaerne:
Vilde lege
Stille lege
Lege med to eller flere børn
Lege, hvor der indgår teknologi
Inddelingen af legene i temaer giver mulighed for, at man kan være opmærksom på barnets individuelle udviklingsniveau og vælge lege, der passer til barnets udviklingsniveau og temperament. På den måde kan legene gøres mere eller mindre udfordrende.
Sidst i hæftet er der et afsnit, der handler om, hvad man som forælder kan gøre, hvis barnets motorik ikke udvikler sig som forventet.
Hæftet er skrevet til forældre, men er også relevant læsning for pædagoger, pædagogmedhjælpere, dagplejere, studerende og sundhedspersonale. Det kan med fordel suppleres med hæftet Styrk dit barns motorik - 0-1 år.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Louise Thomsen / Sofie Katrine Jørgensen
Sideantal: 40
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 2
Udgave: 1
Fotograf: Mikal Schlosser
Udgiver: Dafolo
Udgivelsesdato: 28 Aug 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788772815985

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk