Styrk dit barns karakter - Et forsvar for børn, barndom og karakterdannelse

Vis stort billede
Styrk dit barns karakter - Et forsvar for børn, barndom og karakterdannelse

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Hvordan forbereder vi bedst vores børn på den omskiftelige verden, de vokser op i? Vi vil gerne, at de er selvstændige, og samtidig skal de kunne samarbejde i teams, fra de er helt små. De er online døgnet rundt og skal samtidig kunne fordybe sig. Undervisning og kompetenceopbygning begynder allerede i vuggestuen, selvom vi godt ved, at meget af det, de lærer gennem barndommen, vil være forældet, inden de går ud af skolen.
Hvis vi vil opdrage vores børn bedst muligt til verden i morgen, skal vi ud vikle deres personlige dømmekraft og deres livsmod og have tiltro til, at en robust og ansvarlig karakter er holdbar, også når dags ordenen skifter. Med STYRK DIT BARNS KARAKTER opfordrer Per Schultz Jørgensen både forældre, pædagoger og lærere til at løfte blikket fra tidens stress og sætte barnets karakter i centrum.
PER SCHULTZ JØRGENSEN er som professor i socialpsykologi og tidligere formand for Børnerådet en af de mest erfarne forskere inden for familieliv, opdragelse og børnepsykologi. Hans indsigt har hjulpet generationer af forældre, pædagoger, skolefolk og politikere til bedre forståelse af børns behov. Med "Styrk dit barns karakter" samler han sin mangeårige erfaring i et konkret og vidende forsvar for børns karakterdannelse.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Per Schultz Jørgensen
Sideantal: 236
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 4
Udgave: 1
Udgiver: Kristeligt Dagblads Forlag
Bredde: 144 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 399 g
Udgivelsesdato: 13 Mar 2014
Oplagsdato: 09 Aug 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788774671466

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Styrk dit barns karakter - Et forsvar for børn, barndom og karakterdannelse Kristeligt Dagblads Forlag