Sov igennem uden gråd - for 1-6 årige

Vis stort billede
Sov igennem uden gråd - for 1-6 årige

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Denne bog henvender sig til forældre til de lidt større børn. Typisk til børn mellem 1 og 6 år.
Dette er fortsættelsen til klassikeren og bestselleren Sov igennem uden gråd for 0-2 år , som henvender sig til dig, der har et spædbarn eller et lille barn, der skal lære at sove igennem.
Denne bog henvender sig til dig, der har et lidt større barn , der typisk ikke længere ammer, men stadig har brug for forældrenes hjælp til en række nye udfordringer, som kan være: onde drømme, at vågne for tidligt, at tisse i sengen, at skifte seng, at skulle sove i sin egen seng, at lære at sove på sit eget værelse og kampe ved sengetid: Jeg vil ikke sove! Her er nye informationer og redskaber til at hjælpe dit barn mellem ca. 1 og 6 år til at gøre søvn til en rar og tryg oplevelse. Når børnene sover godt, kan vi forældre også sove godt. Elizabeth Pantley beskriver en mængde praktiske og nænsomme indsatser, der kan hjælpe dit barn til at sove bedre.
Bogen indeholder: Første del : Grundlæggende fakta om søvn. Anden del : Otte generelle råd om børns søvn. Tredje del : Skræddersyede løsninger til netop din familie. Fjerde del : Familiens søvn: Sov trygt og godt.
Elizabeth Pantley er selv mor til fire børn. Hendes bøger udgives i 30 lande og er solgt i mere end 700.000 eksemplarer.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Elizabeth Pantley
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Imperiet
Forord af: Else Guldager
Originaltitel: The no Cry Sleep Solution - for toddlers and pre-schoolers.
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hardback
Oversætter: Nanna Gyldenkærne
Fagredaktør: Else Guldager
Udgiver: Aronsen
Bredde: 144 mm
Højde: 222 mm
Dybde: 32 mm
Vægt: 524 g
Udgivelsesdato: 30 Apr 2013
Oplagsdato: 30 Apr 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799559886

Sprog

Dansk