Søskende

Vis stort billede
Søskende

250,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Søskende - et livslangt venskab?

En bog til forældre om at skabe gode søskenderelationer.
Et godt søskendeforhold skaber tryghed og er en uvurderlig støtte livet igennem. Men hvorfor får nogle søskende en meget dyb og nær relation, mens andre får et mindre nært forhold?
Og kan vi som forældre være med til at sikre, at vores børn danner gode relationer og får et stærk sammenhold, så de får stor glæde af hinanden?
I sin nye bog giver børnepsykolog Margrethe Brun Hansen sit bud på, hvad vi forældre kan gøre for, at vores børn udvikler et harmonisk og kærligt forhold til hinanden. Hun sætter blandt andet fokus på, hvordan børn efterligner deres forældres måde at opføre sig på over for hinanden, og fortæller hvordan vi kan hjælpe vores børn til at løse konflikter med hinanden på en respektfuld måde.

Bogen beskriver også, hvordan søskendes forskellige personlighed, deres placering i søskendeflokken og ikke mindst aldersforskellen i mellem dem er med til at påvirke deres relation til hinanden og til os som forældre. Med baggrund i sin årelange erfaring med børn og familier giver Margrethe Brun Hansen mange eksempler fra hverdagen, og hvert kapitel afrundes med en række konkrete råd og redskaber til, hvordan vi kan støtte op om vores børns forhold til hinanden og give dem den store gave det er at have en livslang bedsteven i en søster eller bror.

Om forfatteren:
Margrethe Brun Hansen
er uddannet børnehavepædagog og cand.psych. og er forfatter blandt andet til bestsellerne ”Rød stue kalder” og ”De kompetente forældre”. Hun er privatpraktiserende børnepsykolog, hvor hun rådgiver forældre, og er desuden en eftertragtet foredragsholder. Margrethe Brun Hansen er desuden landskendt for sin medvirken i tv2-programmet ”Forældre Forfra”.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Margrethe Brun Hansen
Sideantal: 200
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Politiken
Bredde: 160 mm
Højde: 234 mm
Dybde: 21 mm
Vægt: 458 g
Udgivelsesdato: 13 Mar 2013
Oplagsdato: 24 May 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788756793001

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk