Som vi plejer - Om at lykkes som plejefamilie

Vis stort billede
Som vi plejer - Om at lykkes som plejefamilie

68,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Hvad skal der til for at være en god plejefamilie - og hvad er vigtigt at have tænkt igennem, inden man bliver plejefamilie? Den måde, man forholder sig til plejebarnet på som plejefamilie kan få afgørende effekt for barnets liv.

At have andres børn boende med alle de følelser og praktiske forandringer, det indebærer, griber ikke alene ind i barnets og dets families liv, men får også stor indflydelse på plejeforældrenes parforhold og deres forhold til egne børn, familier og venner. Hvad er overskuddet i ens egen familie? Hvordan samarbejder man bedst med plejebørnenes egne familier? Hvorfor er det vigtigt med supervision? Hvorfor er det ikke selvskrevet, at man bliver en dygtig plejefamilie, når man med stor succes har opdraget sine egne børn?

Som vi plejer kommer ind på de væsentligste elementer, der er i spil i forhold til at dygtiggøre sig som plejefamilie. Bogen behandler i et letforståeligt sprog de potentielle problemflader. Dens fokus er på vigtigheden af at blive klar på egne værdier, møde samarbejdspartnere med respekt og ikke mindst at tage vare på sig selv. I forhold til tilsynsførende kommer bogen bl.a. ind på samtaler med plejefamilier og andre aktører på området.

Bogen er skrevet til kommende og nuværende plejefamilier, tilsynsførende, studerende på de sociale højskoler, pædagogseminarier, lærerseminarier samt kursusforløb for plejefamilier.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Charlotte Biering-Madsen
Sideantal: 164
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Sisterbrandt Tegnestue
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Dansk Psykologisk Forlag
Udgivelsesdato: 24 May 2010
Oplagsdato: 24 May 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777066504

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

Som vi plejer - Om at lykkes som plejefamilie Dansk Psykologisk Forlag