Skrivelyst i fagene

Vis stort billede
Skrivelyst i fagene

99,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Skrivelyst ikke er forbeholdt danskfaget, men ses som en ressource og kompetence til læring i og om alle fag og fagfelter. Denne bog præciserer pædagogiske principper til udvikling af skriftsproglige kompetencer på tværs af fagene, for hvordan tilrettelægges en skriveundervisning, så skribenten både støttes i sin lærings- og skriveproces og samtidig bevarer ejerskabet til sin tekst og interagerer i en faglig og social kontekst.
Stilladserede skrive - og læreprocesser er derfor et centralt element i bogen, og der gives eksempler på og forskningsbaserede argumenter for, hvorfor det fx ikke er snyd – men et pædagogisk must – at undervise i alle skriveprocessens faser ved at bruge fx modeltekster. Der gives eksempler til pædagogisk praksis inden for de fleste fag i grundskolen og til forskellige klassetrin, da hvert fag – eller faggruppe – har sine specifikke karakteristika, som også må medtænkes i lærings- og skriveprocesserne.
Antologiens målgruppe er lærerstuderende, lærere, læsevejledere, læsekonsulenter og alle andre, der professionelt beskæftiger sig med skriftsprog. Bogen er relevant såvel i tilrettelæggelsen og evalueringen af almenundervisningen som i specialpædagogiske tilbud.
Antologien kan ses i forlængelse af antologierne Skrivelyst og læring(2011), Skrivelyst i et specialpædagogisk perspektiv(2012) og Skrivelyst i børnehaven(2012), Dansk Psykologisk Forlag.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lene Herholdt / Bente Aamotsbakken / Ragnar Thygesen / M.Fl
Sideantal: 280
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Mette Plesner
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Lone Østerlind, svensk/norske bidrag
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Dansk Psykologisk Forlag
Udgivelsesdato: 08 Sep 2013
Oplagsdato: 08 Sep 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777068218

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk