Skolehaver

Vis stort billede
Skolehaver

269,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Denne bog præsenterer skolehaven som et lystfyldt læringsrum, hvor alle sanser kommer i brug, og hvor børn kan få jord under neglene, viden i hovedet og sund og lækker mad til maven.
En skolehave er en oplagt mulighed for at lære skoleelver, hvor vores madvarer egentlig stammer fra. Samtidig aktiveres alle klassens børn. Som en elev i 4. klasse siger:
>>... man lærer noget, uden at man mærker det<<.
Mange børn tror, at agurker vokser i par inde i Brugsen, at tomaterne kommer fra Spanien, og at resten af maden gror i køleskabet.
Dette sat sammen med en ofte stillesiddende skoledag, mangel på frisk luft og ensformige madpakker kan det ikke undre, at mange er nervøse for vores børns helbred. Derfor er en skolehave en god løsning, når man skal lære børn om naturen.
Selv den amerikanske præsidentfrue Michelle Obama har set mulighederne og får skoleklasser til at hjælpe med at dyrke grøntsager i Det Hvide Hus’ køkkenhave.
Ethvert sted kan omdannes til en skolehave. Det er bare at grave nogle fliser eller noget asfalt op.
Læseren bliver inviteret med på en rundtur til en række meget forskellige skolehaver i ind- og udland og møder lærere og elever, der fortæller om deres haveerfaringer. Bogen indeholder også forslag til læreplaner, så det bliver nemt og hurtigt at begynde på haveprojekter på den enkelte skole.
Ulla Skovsbøler journalist, cand.mag. i medievidenskab og MA i journalistik og globalisering. Hun arbejder for bl.a. Kristeligt Dagblad, Danmarks Radio og en række fagblade.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ulla Skovsbøl
Sideantal: 238
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 164 mm
Højde: 222 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 495 g
Udgivelsesdato: 14 Aug 2012
Oplagsdato: 14 Aug 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771180725

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk