Sigrid Riises bedste råd om børneopdragelse

Reduced price!
Vis stort billede
Sigrid Riises bedste råd om børneopdragelse

119,96 kr

-20%

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Hvad gør man, når Sofie hårdnakket nægter at spise andet end pastaskruer? Eller Lukas insisterer på at have Spiderman-T-shirten på … på fjerde døgn? Hvordan forklarer man lille Ella, at hun skal vente med at tale, til det bliver hendes tur? Og hvad skal man gøre, for at Carl-Emil får selvtilliden og gå-på-modet til at kaste sig ud i verden og samtidig lærer empati og tolerance?

De fleste forældre synes, det er et stort ansvar og hårdt arbejde at skulle forvandle de små størrelser til initiativrige, behagelige og tilfredse verdensborgere. I den proces kan der godt være brug for et råd eller to. Dem har Sigrid Riise masser af! I denne bog har hun samlet de bedste af dem og deler rundhåndet ud af både kys og klaps til de hårdtarbejdende forældre.

Her kan du læse om:

Sigrid Riise (f. 1933), sundhedsplejerske gennem et langt liv, underviser og foredragsholder. Kendt for sin mangeårige deltagelse i radioprogrammet "Børnetimen for voksne" på Danmarks Radios P4, hvor hun svarede på spørgsmål fra lyttere om ALT, der vedrørte børn og familie. Har skrevet og udgivet adskillige bøger, senest "Lad børnene være i fred" (2002).

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Sigrid Riise
Sideantal: 112
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Carlsen
Bredde: 153 mm
Højde: 226 mm
Dybde: 9 mm
Vægt: 190 g
Udgivelsesdato: 30 Nov 2014
Oplagsdato: 30 Nov 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711443460

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk

Sigrid Riises bedste råd om børneopdragelse Carlsen