Serious Games in Education - A Global Perspective

Vis stort billede
Serious Games in Education - A Global Perspective

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Bogen er på engelsk, og emnet er digitale læringsspil (Serious Games) som et fænomen i den globale uddannelseskultur. Læringsspil har i de senere år fået stigende opmærksomhed såvel i forskningsverdenen som i undervisningsverdenen, hvor der bl.a. har været fokus på, hvilke læringsprocesser og - resultater digitale læringsspil kan understøtte. Bogen udfylder et behov for forskningsresultater samt teoretisk og metodisk refleksion på dette område.
Bogen stiller følgende spørgsmål: Hvordan kan læringsspil forstås og designes, hvordan etablerer de sig på forskellige måder i læring og undervisning lokalt, og hvordan kan spil som en læringskultur undersøges i et globalt perspektiv?
Bogen trækker på data og erfaringer fra forskningsprojektet Serious Games on a Global Market Place (2007-2011, støttet af Det Strategiske Forskningsråd), hvor en række læringsspil var genstand for analyse og udvikling. I projektet blev læringsspil med fokus på bl.a. engelsk- og historieundervisning undersøgt via eksempelvis antropologiske tilgange. I undersøgelserne var der fokus på elevers og læreres roller ift. læringsspil, på læringsspil i skole- og fritidskulturer og på fag og curriculum.

Flere detaljer

Mere info
Sideantal: 203
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Aarhus Universitetsforlag
Bredde: 158 mm
Højde: 242 mm
Dybde: 19 mm
Vægt: 440 g
Udgivelsesdato: 14 Dec 2011
Oplagsdato: 14 Dec 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779347052

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Serious Games in Education - A Global Perspective Aarhus Universitetsforlag