Sensitive børn

Vis stort billede
Sensitive børn

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
BESTSELLER
NU 4. OPLAG.
Sensitive børn er den første danske bog om det sensitive personlighedstræk. 20 % af alle børn er født med dette personlighedstræk. I bogen kan du læse om: • Hvordan ved vi vores børn er særligt sensitive? • Hvordan er det at være sensitiv? • Hvordan støtter vi dem bedst?
Ved at udfylde spørgeskemaet i bogen, kan du finde ud af, om dit barn er sensitivt. Har dit barn en følsom hud? Bliver dit barn let overstimuleret? Har dit barn brug for mere ro end andre børn? Og registrerer dit barn hvordan andre børn og mennesker har det?
Forfatterne kommer med råd og hjælp til hvordan vi bedst støtter de sensitive børn, så de trives. De skriver varmt og kærligt om en stor gruppe børn, der spiller en vigtig rolle i vores samfund.
Bogen henvender sig til forældre, pædagoger, psykologer, sundhedsplejersker og alle os, der dagligt er sammen med sensitive børn.
Athina Delskov er forfatter, formand for HSP foreningen og psykolog. Lene Sonne er forfatter, foredragsholder og pædagog. Begge forfattere har arbejdet med sensitive mennesker i mere end 12 år.
Forfatterne har også skrevet bøgerne: INTRODUKTION til sensitive børn og SENSITIVE UNGE.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lene Sonne / Athina Delskov
Sideantal: 344
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 4
Udgave: 1
Fagredaktør: Siri Aronsen
Udgiver: Aronsen
Bredde: 156 mm
Højde: 217 mm
Dybde: 24 mm
Vægt: 478 g
Udgivelsesdato: 07 Sep 2014
Oplagsdato: 09 May 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799662319

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk