Samarbejde mellem skole og hjem - kommunikation og ledelse

Vis stort billede
Samarbejde mellem skole og hjem - kommunikation og ledelse

99,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Det er en udfordring at være lærer i dag. Der stilles krav fra alle sider; læreren skal have et højt fagligt niveau, gøre eleverne til de dygtigste i landet, gøre dem sociale og rummelige, tilfredsstile både de fagligt stærke og svage elever etc. Det kan læreren ikke alene - der er brug for forældrenes opbakning, hvis eleverne skal få det bedste ud af deres skoletid både fagligt og socialt.
God kommunikation er en vej til at udvikle et stærkt partnerskab mellem skole og hjem. Forældre skal se sig selv som medspillere og ikke forbrugere af skolen. Men de kan kun blive medspillere, hvis de bliver inddraget i en dialog om barnet og skolen, og hvis de tydeligt får fortalt, hvordan de kan støtte barnet, læreren og klassen.
I denne bog sættes fokus på at kommunikere offensivt; læreren skal vise lederskab, kunne gå i dialog og være synlig og lydhør i relationen til forældrene. Bogen giver konkrete redskaber til, hvordan man kan skabe rammerne for et konstruktivt samarbejde gennem samtaler mellem skole og hjem, på forældremøder, via skriftlig kommunikation og udvikling af skole/hjemsamarbejdet i lærerteam. Redskaberne understøttes af eksempler, og der gives en indføring i den bagvedliggende teori.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Birgitte Ravn Olesen / Trine Mark Jensen
Sideantal: 152
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Sysser Bengtsson
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Dansk Psykologisk Forlag
Udgivelsesdato: 14 Sep 2011
Oplagsdato: 14 Sep 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777067129

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Samarbejde mellem skole og hjem - kommunikation og ledelse Dansk Psykologisk Forlag