Rummelige fællesskaber - Inspiration til det praktiske AKT-arbejde

Vis stort billede
Rummelige fællesskaber - Inspiration til det praktiske AKT-arbejde

129,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Konkrete metoder og hjælp til det praktiske AKT-arbejde
Der har længe manglet ’noget på skrift’ til landets AKT-vejledere; der mangler råd, øvelser og vejledninger. Derfor har AKT-konsulent Signe Gramstrup Hansen nu skrevet en bog, der kan give inspiration og fungere som et konkret arbejdsredskab.
I bogen præsenteres metoden ’trivselsarbejdet’, der tager sit afsæt i fællesskabets betydning for det enkelte barn og den samlede gruppe. Når en AKT-vejleder bliver tilkaldt i en klasse, skyldes det ofte problemer med utryghed i fællesskabet; et barn trives ikke, klassen er urolig, læreren kan ikke trænge igennem, omgangstonen er hård, nogle elever er meget grænsesøgende eller timen går med konflikthåndtering frem for undervisning.
Det kræver mange kompetencer hos læreren og vejlederen at arbejde med en klasses fællesskab; man skal være leder og rammesætter, anvende relevante metoder og værktøjer til at skabe et refleksionsrum, arbejde med den professionelle dimension og møde børnene anerkendende, og ikke mindst skal man kunne håndtere konflikter.
Med metoden ’trivselsarbejdet’ og Rummelige fællesskaber i hånden bliver man klædt på til at møde alle disse udfordringer. Bogen indeholder sammen med metoden en lang række værktøjer, lege og ideer – lige til at tage med ud i klassen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Signe Gramstrup Hansen
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 170 mm
Højde: 245 mm
Dybde: 8 mm
Vægt: 207 g
Udgivelsesdato: 19 Jan 2011
Oplagsdato: 31 Oct 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778878298

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Rummelige fællesskaber - Inspiration til det praktiske AKT-arbejde Frydenlund