Relationsudvikling i skolen

Vis stort billede
Relationsudvikling i skolen

329,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Hvordan kan skolens professionelle håndtere de udfordringer, de møder i hverdagen: Ballade i timerne, mobning, konflikter mellem elever og mellem lærere og elever, det vanskelige samarbejde mellem skole og kritiske forældre samt besværlige forandringer?
Bogen viser ud fra letgenkendelige praksiseksempler, hvordan skolens professionelle kan bruge relationstænkning og en bred vifte af redskabertil at skabe inkluderende læringsfælleskaber. I bogen udforskes og udfordres mange af de individfokuserede antagelser, der tages for givet i mange skolers kultur og ofte fører til uønskede begivenheder. I stedet præsenteres en række relationsfokuserede antagelser, som i langt højere grad vil kunne hjælpe skolens professionelle til at finde frem til handlinger, der virker efter hensigten.
Til hvert kapitel er der forslag til dialog og øvelser, der er målrettet enten studerende, kolleger, skolens ledelsesteam eller skolebestyrelsen. Bogen er derfor meget velegnet til fx at blive brugt i teamdrøftelser og udviklingsprojekter på den enkelte skole, i skolens ledelsesteam, i skolebestyrelsen, i tværgående ledernetværk i kommunen, i forvaltningen, i PPR, på lærer- og pædagoguddannelsen, på diplomuddannelser samt kommunaleog tværkommunale efteruddannelsesaktiviteter.
Relationsudvikling i skolener den første forskningsbaserede håndbog,hvor systemiske, anerkendende og narrative tilgange bringes i anvendelse i skoleverdenen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Gro Emmertsen Lund / Gitte Haslebo
Sideantal: 262
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Louises design/Louise Glargaard Perlmutter
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Dansk Psykologisk Forlag
Serie: Relationel pædagogik
Udgivelsesdato: 04 Mar 2014
Oplagsdato: 04 Mar 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777069109

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk