Politikens bog om barnets sygdomme

Vis stort billede
Politikens bog om barnets sygdomme

300,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Barnets sygdommegiver dig god besked om lat vedrørende barnets helbred lige fra den mindste røde knop til alvorligere symptomer og sygdomme. Bogen er opdelt i et symptom- og et sygdomsafsnit, som gør det nemmere for dig at vurdere barnets tilstand og bedømme, hvornår det er nødvendigt at søge læge.
Under Symptomer finder du en række symptomskemaer, som kan hjælpe dig til at finde ud af, hvad barnet fejler, og som henviser til, hvor i bogen du kan læse mere om de enkelte sygdomme.
I afsnittet Sygdomme A-Å får du en grundig gennemgang af en lang række sygdomme, både de almindelige og de sjældne. Her kan du læse om årsager, symptomer og behandling af sygdommene, og du får tips om, hvordan du selv hjælper barnet bedst muligt.
Du kan også læse om, hvordan barnet reagerer på en sygdom, hvordan du i praksis skal forholde dig, og hvornår barnet må komme i institution igen. Endelig kan du finde viden om forebyggende børneundersøgelser, vaccinationer og deres mulige bivirkninger, ernæring og lægemidler.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jerk W. Langer
Sideantal: 376
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 2
Udgave: 3
Udgiver: Politiken
Udgivelsesdato: 14 Jan 2009
Oplagsdato: 23 Jun 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788756786645

Udgivelsesår

2001

Sprog

Dansk