Perspektiver på specialpædagogik

Vis stort billede Tilføj
Perspektiver på specialpædagogik

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Perspektiver på specialpædagogik omhandler en række grundlæggende spørgsmål inden for det specialpædagogiske område: Hvad forstår vi ved ulighed og afvigelse? Hvad betyder det at diagnosticere et barn med vanskeligheder? Er der i det hele taget behov for en særlig pædagogik, eller kan den almindelige pædagogik udvikles til at håndtere og rumme de specielle børn? Hvordan man svarer på spørgsmål som disse afhænger af, hvilket perspektiv man anlægger på specialpædagogik.
I bogen præsenteres tre forskellige perspektiver: den kom¬pen¬sa¬toriske, den kritiske og det såkaldte dilemma¬perspektiv.

Perspektiver på specialpædagogik er den første udgivelse i serien Specialpædagogik, som primært retter sig mod læreruddannelsens linjefag i specialpædagogik og diplomuddannelsen inden for området. Men også studerende inden for andre pædagogiske og psykologiske fagområder og videregående uddannelser kan med fordel inddrage seriens udgivelser. Serien kan læses i dialog og samspil med forlagets udgivelsesrække om læsningens og skrivningens didaktik Læsevejlederen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Claes Nilholm
Sideantal: 139
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Joyce Grosswiler
Originaltitel: Perspektiv på specialpedagogik
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Ib Høy Hansen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Klim
Bredde: 157 mm
Højde: 226 mm
Dybde: 13 mm
Vægt: 287 g
Serie: Specialpædagogik
Udgivelsesdato: 30 Apr 2010
Oplagsdato: 30 Apr 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779553736

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk