Pædagoguddannelsen på tværs

Vis stort billede Tilføj
Pædagoguddannelsen på tværs

349,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Pædagoguddannelsen på tværser en indføring i de faglige elementer, der indgår i at uddanne sig til pædagog - i et praksisfelt, hvor den studerende møder forskellige målgrupper: børn og unge, mennesker med sociale problemer og mennesker med nedsat funktionsevne. Pædagoguddannelsens fag introduceres, dvs. Pædagogik, Dansk, kultur og kommunikation, Individ, institution og samfund samt Linjefagene.
Gennem brug af henvisninger mellem de enkelte kapitler viser bogen, hvordan fag hver især hænger sammen. Det er bogens underliggende tese, at det at tage en pædagoguddannelse ikke kun handler om uddannelse, men også om dannelse. Dette begreb er derfor et underliggende tema i bogen, der også handler om vilkårene for pædagogisk praksis i et senmoderne samfund, der på godt og ondt påvirkes af globalisering og foranderlighed.
Bogens målgrupper er primært studerende ved pædagoguddannelsen og diplomuddannelserne samt øvrige med berøring med det pædagogiske felt. Studerende ved Danmarks Pædagogiske Universitetsskole kan også få glæde af bogen. Bogens i alt 28 forfattere er undervisere med erfaring fra landets pædagoguddannelser, forskere ved universiteterne og andre med særlig viden inden for det pædagogiske felt.
Bogens redaktører Bodil Høyerog Bjørn Hamreer lektorer ved Professionshøjskolen København UCC.

Flere detaljer

Mere info
Sideantal: 599
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 4
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 180 mm
Højde: 250 mm
Dybde: 49 mm
Vægt: 1407 g
Udgivelsesdato: 14 Aug 2008
Oplagsdato: 16 Jan 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778877369

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk