Pædagogiske læreplaner - 120 aktiviteter til dagtilbud

Vis stort billede Tilføj
Pædagogiske læreplaner - 120 aktiviteter til dagtilbud

361,25 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Pædagogiske læreplaner - 120 aktiviteter til dagtilbud er en praktisk håndbog til det pædagogiske personale i dagtilbud. I bogen omsættes de pædagogiske læreplanstemaer til konkrete og let anvendelige aktiviteter med de nul- til seksårige. Der præsenteres en bred vifte af aktiviteter og forløb, hvis overordnede mål er at skabe læringsfyldte oplevelser, som udfordrer børnene på mange forskellige måder.

Bogen består af tre dele. Første del indeholder en beskrivelse af hvert læreplanstema med tilhørende pædagogiske aktiviteter, der er tilpasset og udviklet til det individuelle læreplanstema med blandt andet pædagogiske læringsmål, aktiviteter og tegn på læring. Anden del rummer sammensatte pædagogiske forløb med udgangspunkt i udvalgte aktiviteter fra del 1. Der tages udgangspunkt i inkluderingen af alle seks læreplanstemaer i forløbene. Det pædagogiske personale kan her ligeledes finde inspiration og vejledning til arbejdet med den didaktiske SMTTE-model. Tredje del beskriver, hvordan det pædagogiske personale kan inddrage forældregruppen i arbejdet med de pædagogiske læreplaner.

Til bogen hører hjemmesiden www.dafolo.dk/120aktiviteter . Her kan du finde skemaer, skabeloner, forældrebreve og andet supplerende materiale, der kan understøtte arbejdet med bogens aktiviteter.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Louise Bak Olesen
Sideantal: 228
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Dafolo
Udgivelsesdato: 07 Apr 2016
Oplagsdato: 07 Apr 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771601855

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Pædagogiske læreplaner - 120 aktiviteter til dagtilbud Dafolo