Pædagogisk lovsamling 2012

Vis stort billede
Pædagogisk lovsamling 2012

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Lovsamlingen er et uundværligt redskab for studerende, pædagoger og andet personale på de pædagogiske arbejdspladser og institutioner.

2012-udgaven omfatter bl.a. implementeringen af Barnets Reform, de nye regler om udlicitering af institutioner, regler om tabt arbejdsfortjeneste og reglerne om regulering af besøgsrestriktioner.

Herudover indeholder lovsamlingen alle de regler, bekendtgørelser og love, der er relevante for pædagogen og den pædagogstuderendes daglige virke.

Bogen er bygget op omkring emneområder, som giver læseren en hurtig og overskuelig indgangsvinkel til de relevante love og regler. Søges der efter en bestemt lov, kan man, når man har dato og nr., hurtigt finde loven i det kronologiske register.

Bogen indeholder også en række indledende artikler om forvaltning, opgavefordeling og administration. Da vi ikke bare er danskere, der agerer i en lukket stat, er der også medtaget centrale erklæringer fra FN og Europarådet - konventioner, den danske stat har tiltrådt, og som har betydning for arbejdet som pædagog i Danmark.

Det er et overskueligt og let tilgængeligt opslagsværk i en travl hverdag. En overskuelig indholdsfortegnelse, et fyldigt stikordsregister og en vejviser sikrer, at man nemt finder sammenhæng i de mange konventioner, love og regler, der er inden for det sociale, sundhedsmæssige og skolemæssige område.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Erik Jappe
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 11
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 170 mm
Højde: 245 mm
Dybde: 37 mm
Vægt: 1230 g
Udgivelsesdato: 14 Jul 2011
Oplagsdato: 14 Jul 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771180022

Udgivelsesår

2004

Sprog

Dansk