Pædagogen, professoren, personligheden - Festskrift til Stig Broström

Vis stort billede Tilføj
Pædagogen, professoren, personligheden - Festskrift til Stig Broström

250,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Med dette festskrift markeres Stig Broströms omfangsrige, inspirerende og væsentlige bidrag til småbørnspædagogikkens udvikling.

Stig har gennem årtier været med til at sætte dagsordenen for småbørnspædagogikken og har undervejs foretaget en karrieremæssig rejse fra ”rigtig” pædagog på et fritidshjem, over underviser på pædagoguddannelsen, til indflydelsesrig aktør i forskningens verden.

Gennem et langt og særdeles produktivt virke har Stigs forskning inspireret danske og internationale beslutningstagere, forskere, studerende og ikke mindst praktikere. Stig har beskrevet omsorg, han har haft en markant betydning i udarbejdelsen af læreplanerne, han har arbejdet med børns venskaber, han har arbejdet med didaktik i dagtilbud – og mange andre temaer. Altid med en solid forankring i pædagogisk praksis og det levede liv med børnene.

Bidragene i dette festskrift kommer fra en række nationale og internationale fagfæller, der ligesom Stig arbejder utrætteligt på at forbedre livsmulighederne for de yngste medborgere og sætte småbørnspædagogikken på den politiske og universitære dagsorden. I dette festskrift har de – hver på deres måde – bidraget med forskellige perspektiver på småbørnspædagogik, der alle kan relateres til Stig.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Anette Sandberg / Ole Frederik Lillemyr / Inge Johansson / M.Fl
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Dafolo
Udgivelsesdato: 04 Feb 2016
Oplagsdato: 04 Feb 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771603569

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Pædagogen, professoren, personligheden - Festskrift til Stig Broström Dafolo