På vej til drømmeklassen - en konkret proces til forbedring af klassens læringsfællesskab

Vis stort billede
På vej til drømmeklassen - en konkret proces til forbedring af klassens læringsfællesskab

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

En praktisk guide til alle, der vil mobning, uro og mistrivsel i klassen til livs. Bogen beskriver en procesaften, der invol­verer både lærere, pædagoger, forældre og elever.
Forfatteren fortæller, hvordan de voksne i og omkring klassen – i samarbejde med elever og forældre – kan skabe positive forandringer og sammen opbygge et inkluderende læringsfællesskab, der samtidig styrker klassens trivsel.
Omdrejningspunktet er procesaftenen ’På vej til drømmeklassen’. Den understøttes af fyldige beskrivelser af de pædagogiske og praktiske forberedelser før samt opfølgning og implementering efter denne aften.
Bogen henvender sig direkte til lærere og pædagoger på mellemtrinnet og i udskolingen, og den indeholder kopiark og øvelser – lige til at tage med ud i klassen. Bogens PowerPoint-slides og kopi­ark kan også downloades gratis forlagets hjemmeside: www.frydenlund.dk.
Heidi Honig Spring er lærer, uddannet i systemisk ledelse og konsultation og har desuden en master i specialpædagogik. Hun arbejder som AKT- og inklusionskonsulent i Høje-Taastrup Kommune og er Faglig Leder for Pædagogik og Læring. Hun er forfatter til flere bøger.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Heidi Honig Spring
Sideantal: 136
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 173 mm
Højde: 221 mm
Dybde: 16 mm
Vægt: 314 g
Udgivelsesdato: 07 Feb 2016
Oplagsdato: 07 Feb 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771185003

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

På vej til drømmeklassen - en konkret proces til forbedring af klassens læringsfællesskab Frydenlund