Overvægt - 21 børn og unge skriver om at være overvægtig

Reduced price!
Vis stort billede
Overvægt - 21 børn og unge skriver om at være overvægtig

183,20 kr

-20%

229,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Bogens hovedvægt er lagt på 21 personlige beretninger, skrevet af børn og unge, der i det daglige mærker konsekvenserne af at være overvægtig - såvel fysisk som psykisk. Bogen kan bruges både af børn og unge, deres pårørende, og i faglige kredse vil bogen også være yderst relevant.
Det er alle de små og store problemer i dagligdagen, vi får beskrevet. Angsten for at blive hånet i gymnastiktimen. Nederlagene, hver gang der skal købes nyt tøj. Andre børns mobning, der er med til at forpeste livet og i nogle tilfælde medfører, at den overvægtige trækker sig fra socialt samvær og sidder ensom tilbage. Glæden, når det lykkes at smide et par kilo, og nedturene når det går den gale vej igen.
Der er ingen tvivl om, at bogens skribenter er med til at bryde et tabu, det er modigt gjort - og nødvendigt, hvis vi skal have knækket den kurve, der viser, at Danmarks børn og unge er på vej ind i en alvorlig fedmeepidemi.
Bogen afsluttes med to faglige afsnit, hvor hhv. psykolog Tine Heede skriver om de psykiske aspekter af overvægt, og læge Niels Wedderkopp om de fysiske aspekter. Disse to afsnit beskriver problemstillingerne og giver gode bud på, hvordan man som forældre kan hjælpe sine børn og unge af med overvægten.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jette Kiær Ørntoft / Birgit Madsen
Sideantal: 191
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Kroghs Forlag
Bredde: 169 mm
Højde: 248 mm
Dybde: 13 mm
Vægt: 433 g
Udgivelsesdato: 08 May 2005
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788762406049

Sprog

Dansk

Overvægt - 21 børn og unge skriver om at være overvægtig Kroghs Forlag