Opskrifter på rollespil - i institutioner og skoler

Vis stort billede
Opskrifter på rollespil - i institutioner og skoler

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Interessen for liverollespil som skole- og fritidsaktivitet er eksploderet de seneste ti år. Bogen henvender sig især til lærere og pædagoger, der vil bruge rollespil i undervisningen og institutionens aktiviteter.
Liverollespil kombinerer motion, kreativitet og håndværksfag som sløjd og syning med udbygning af børnenes sociale kompetencer. Samtidig inkluderer legen alle børn uanset de vanskeligheder og udfordringer, de kan kæmpe med til daglig.
Forfatterne, som begge er erfarne rollespillere, viser, hvordan man som lærer eller pædagog kan arrangere liverollespil for hele klassen eller sfo’en.
Bogen præsenterer konkrete værktøjer, der kan bruges i opbygningen og udfoldelsen af rollespil, og den viser, hvordan børnene kan involveres i den kreative proces. Hertil fortæller forfatterne, hvordan man kan formidle pædagogiske pointer gennem leg.
Med bogen er der også seks forskellige rollespil – fra oplæring i heltekunst over zombier til historiske spil om Svend, Knud og Valdemar. Især til større børn er der desuden et rollespil om terrorisme og international politik. Det er bare at gå i gang.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kasper Friis / Claus Raasted
Sideantal: 164
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 179 mm
Højde: 255 mm
Dybde: 16 mm
Vægt: 564 g
Udgivelsesdato: 14 Feb 2013
Oplagsdato: 14 Feb 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771180541

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Opskrifter på rollespil - i institutioner og skoler Frydenlund