Om pædagogik og pædagogisk arbejde

Om pædagogik og pædagogisk arbejde Forstør

293,75 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Bogen er en omarbejdet udgave af tidligere ”Introduktion til pædagogisk teori og praksis” med sigte mod den pædagogiske assistentuddannelse.

Ambitionen er fortsat at præsentere pædagogisk teori ud fra et individ-, institutions- og samfundsperspektiv, og at synliggøre og drøfte forskellige perspektiver på pædagogisk arbejde.

Bogen introducerer væsentlige, pædagogiske tilgange samt psykologiske, sociologiske og antropologiske teorier om menneskers udvikling samt dannelse og læring. Endvidere berører bogen forholdet mellem menneske og samfund, samtidig med at den præsenterer metoder til at udforske og udvikle den pædagogisk praksis.

Udgivelsen har til formål at vise, at (sam)arbejde med børn, unge og voksne i en professionel pædagogisk sammenhæng baserer sig på et solidt fundament af viden, færdigheder og kompetencer.

Om pædagogik og pædagogisk arbejde henvender sig både til elever på den pædagogiske assistentuddannelse og til studerende på 1. år på pædagoguddannelsen eller interesserede, der har brug for et overblik over faget pædagogik eller sammenhængen mellem pædagogisk teori og pædagogisk praksis.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Erik Hygum / Søren Gytz Olesen
Sideantal: 170
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Hansreitzels
Bredde: 171 mm
Højde: 240 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 301 g
Udgivelsesdato: 01 Sep 2013
Oplagsdato: 01 Sep 2013
Varefakta
Reference

b-9788790833367

Sprog

Dansk