Nye vinkler på erhvervspædagogik - Udvikling i teori og praksis

Vis stort billede
Nye vinkler på erhvervspædagogik - Udvikling i teori og praksis

187,50 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Nye vinkler på erhvervspædagogik giver basis for bredere diskussioner af erhvervspædagogik og udvikling af denne.

Nye vinkler på erhvervspædagogik giver basis for bredere diskussioner af erhvervspædagogik og udvikling af denne. Udgivelsen kobler teoretiske tilgange med konkrete elementer fra udviklingsprojekter.

Tre artikler omhandler betydningen af Læringsmiljø og relationer, både i overgangen til og på selve erhvervsuddannelsen og giver eksempler på, hvordan der kan arbejdes med at forbedre det.

Under temaet Fornyelse af erhvervspædagogikken diskuteres forskellige pædagogiskdidaktiske udviklingstiltag, der har været med til at ændre de involverede skolers praksis, og som peger frem mod bredere ændringer i pædagogikken. Bogens sidste artikler sætter direkte spot på erhvervsskolelæreren og det felt, han eller hun skal navigere i. Formålet er at bidrage til og kvalificere diskussionerne om, hvad det kræver at blive og være en professionel erhvervsskolelærer.

Nye vinkler på erhvervspædagogik forsøger at give fremstillinger, der kan bruges i Diplomuddannelsen i Erhvervspædagogik fx som introduktion til et emne eller som oplæg til diskussion om deltagernes egen praksis.

Flere detaljer

Mere info
Sideantal: 126
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Hansreitzels
Bredde: 172 mm
Højde: 241 mm
Dybde: 7 mm
Vægt: 283 g
Udgivelsesdato: 28 Apr 2015
Oplagsdato: 28 Apr 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788761671585

Sprog

Dansk

Nye vinkler på erhvervspædagogik - Udvikling i teori og praksis Hansreitzels