Nelsons akrobatbog

Vis stort billede
Nelsons akrobatbog

129,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Mon ikke mange forældre gerne vil give deres børnmere selvtillid og stimulere deres kreativitet på en sjov og sund måde? Detbidrager ikke bare til en større forståelse for sig selv og omverdenen; detfremmer også socialt samspil og lærer børn at være åbne over for ny viden. Menhvordan får man sine børn til at kunne lide at gøre det?

Nelsons akrobatbog er en fantasifuld gør-det-selv-bog med masser afbevægelseslege, som forældre kan lave sammen med sine børn. Rika Taeymansudviklede i 1990’erne en blanding af cirkus og bevægelseslære, kaldetcirkumotorik, som danner grundlag for øvelseslegene i denne bog. At lege sammengør underværker for barnets udvikling og for forældres forhold til sine børn.

Nelson er fem år og bor sammen med sin storebror,lillesøster, far, mor og sin lille, grå kanin. I denne bog er det Nelson, dersammen med sin familie viser, hvordan øvelserne og legene skal laves. De sjovetegninger giver trin-for-trin instruktioner, der er lette at følge for både børnog voksne. Cirkusstemningen, hvor man bliver mødt af spænding, humor ogoverraskelser, er blevet fastholdt hele bogen igennem.

Rika Taeymans og Laura van Bouchout er forfatternebag Nelsons akrobatbog . Rika Taeymans oprettedei 1993 den allerførste flamske cirkusskole, Cirkus i Bevægelse .Der udviklede hun legeformen cirkumotorik, som hun siden har undervist børn isammen med deres far, mor, bedstefar eller bedstemor. Laura van Bouchout erforfatter, men har tidligere undervist i cirkumotorik sammen med Rika Taeymann.Bogens underholdende og kreative illustrationer er lavet af Emma Thyssen, derhar illustreret flere børnebøger.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Rika Taeymans / Laura van Bouchout
Sideantal: 80
Sprog: Dansk
Originaltitel: Nelsons acrobatenboek
Originalsprog: Tysk
Produktvariant: Hardback
Oversætter: Lise Bøgh-Sørensen
Udgiver: Turbine
Bredde: 220 mm
Højde: 220 mm
Udgivelsesdato: 08 Jun 2016
Oplagsdato: 08 Jun 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740606775

Sprog

Dansk