Naturfag i læreruddannelsen

Vis stort billede
Naturfag i læreruddannelsen

238,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Naturfag i læreruddannelsener en lærebog til det nye naturfaglige fællesforløb i læreruddannelsen. Den belyser og diskuterer naturfagenes identitet og betydning og lægger op til refleksion over naturfaglig dannelse, naturfagsdidaktik og mulighederne for tæt samspil internt mellem basisfagene biologi, geografi og fysik-kemi og ikke mindst i forhold til de pædagogiske fag og praktikken. Via eksempler og analyser af konkrete praksisoplevelser introduceres de studerende til naturfagsdidaktikken og til fagenes betydning i folkeskolen. Undervejs præsenteres forskellige didaktiske modeller, så de studerende bliver klædt på til selv at planlægge, afvikle og evaluere undervisningsforløb. Og til at blive professionelle professionsudøvere, der løbende reflekterer over og udvikler egen praksis. En oplagt introduktion til naturfag i læreruddannelsen.
Naturfag i læreruddannelsenindgår i serien Læreruddannelsen i fokusder er skrevet netop til den nye læreruddannelse og de udfordringer den rejser.

Forfatterne
: Bogens forfattere kommer fra såvel seminarie- som universitetsverdenen og har mange års erfaring med undervisning, forskning og uddannelsesadministration: Peter Norrild, Karen Braad, Marianne Thrane, Henrik Busch, Jens Dolin og Martin K. Sillasen.

Flere detaljer

Mere info
Sideantal: 171
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Kroghs Forlag
Bredde: 148 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 9 mm
Vægt: 280 g
Serie: Læreruddannelsen i fokus
Udgivelsesdato: 05 Dec 2007
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788762401082

Udgivelsesår

2007

Sprog

Dansk