Natur og udeliv - Uderummet i pædagogisk praksis

Vis stort billede Tilføj
Natur og udeliv - Uderummet i pædagogisk praksis

250,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-4 hverdage

En teoretisk og praksisnær behandling af natur og udeliv i et pædagogisk perspektiv.8 videoklip | 20 praksisbeskrivelser | 20 aktiviteter | 12 refleksionsøvelser | 120 illustrationer |

Udgivelsen henvender sig primært til pædagogstuderende, pædagoger og andre formidlere med interesse for natur- og udelivspædagogik, dog med særligt fokus på kompetenceområdet 'Natur og udeliv' i pædagoguddannelsen.

Forfatterne forholder sig teoretisk og praksisnært til pædagogisk arbejde i uderummet, og det er udgivelsens fokus, at inddragelse af naturen i den pædagogiske praksis fremmer muligheden for rige naturoplevelser og frugtbare læringsmiljøer.

Udvikling af pædagogiske forløb med et naturvidenskabeligt udgangspunkt fordrer viden, færdigheder og kompetencer, og udgivelsen bidrager med eksempler på naturfaglige vidensområder, der er relevante i forskellige pædagogiske institutioner og kontekster.

Derudover introduceres og diskuteres naturbegrebet og naturfaglig dannelse samt didaktiske overvejelser og relevante læringsteorier. Endelig præsenterer udgivelsen udvalgte forskningsprojekter omhandlende naturens betydning for det gode liv med eksempler fra blandt andet udeskole, naturbørnehaver og inklusion af socialt udsatte børn.

Med Natur og udeliv – Uderummet i pædagogisk praksis får du en teoretisk og praksisnær introduktion til pædagogisk arbejde i natur og uderum.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Niels Ejbye-Ernst / Dorte Stokholm
Sideantal: 255
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Hansreitzels
Bredde: 174 mm
Højde: 241 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 483 g
Udgivelsesdato: 27 Sep 2015
Oplagsdato: 27 Sep 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793114470

Sprog

Dansk

Natur og udeliv - Uderummet i pædagogisk praksis Hansreitzels