Nærvær og empati i skolen

Vis stort billede Tilføj
Nærvær og empati i skolen

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

DENNE HÅNDBOG giver lærere og pædagoger indsigt i, hvorfor og hvordan øvelser i nærvær og empati kan bidrage til et bedre læringsmiljø båret af børnenes og de unges respekt for og venlighed over for hinanden. Derudover bidrager den til en bedre relationskompetence hos de professionelle voksne i skolen. Helle Jensen beskriver kort og enkelt principperne og teorierne bag bogens mange øvelser. De fleste øvelser er målrettet udvikling af børns og unges nærvær, empati, selvfølelse, opmærksomhed og koncentrationsevne. Men bogen rummer også øvelser, der kan styrke lærerens, pædagogens og teamets relationskompetence, autenticitet og sikkerhed i undervisningen.

BOGENS VARIEREDE ØVELSER er lige til at tage i brug og lade sig inspirere af i SFO’en, klassen, i indskolingen, på mellemtrinnet og i udskolingen. Bogens 69 øvelser er udviklet i samarbejde med Katinka Gøtzsche, Charlotte Weppenaar Pedersen og Anne Sælebakke. Marianne Bentzen og Susan Hart har skrevet forord.

HELLE JENSEN er cand.psych., specialist og supervisor i psykoterapi og formand for foreningen Børns Livskundskab. Hun underviser i relationskompetence, empati og nærværsøvelser samt familieterapi i en række europæiske lande. Hun er forfatter til flere bøger, bl.a.: Pædagogisk relationskompetence. Fra lydighed til ansvarlighed (2002, sm.m. Jesper Juul) og Empati – det der holder verden sammen (2012, sm.m. Jes Bertelsen, Jesper Juul, Michael Stubberup, Peter Høeg og Steen Hildebrandt).

Se www.psykologhellejensen.dk

www.bornslivskundskab.dk

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Helle Jensen
Sideantal: 144
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Akademisk
Udgivelsesdato: 28 Jan 2014
Oplagsdato: 04 May 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711340509

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk