Mere end pap og bonus - Sådan bygger i en ny familie

Vis stort billede Tilføj
Mere end pap og bonus - Sådan bygger i en ny familie

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Mere end hver 7. familie i Danmark er en sammenbragt familie, og mere end hver 7. barn lever i dag i en sammenbragt familie. Mere end pap og bonus er en bog til alle voksne, der skal i gang med at bygge en ny familie, og til dem der allerede er stødt på den sammenbragte families udfordringer og glæder. Den er skrevet til alle, der gerne vil helskindet gennem minefeltet af mulige problemer og forvirrende følelser.

Bogen tager fat på de typiske udfordringer og praktiske spørgsmål, der opstår, når børn og voksne skal finde nye roller. Hvad skal I tænke over og tage hånd om for at få den bedste start i den nye familie? Er det fx en god ide at flytte sammen hurtigt, eller skal man hellere lade alle vænne sig til tanken først? Hvordan får I samling på den nye famlie, når de gamle familier har haft forskellige vaner, regler og syn på børneopdragelse? Hvordan bliver du en aktiv og synlig bonusforælder og forebygger konflikter med bonusbørnene? Hvordan lukker du som forælder en ny voksen ind i dit og børnenes liv – og hvad gør I, når det ikke fungerer? Hvordan får I styr på fortiden i form af eksmænd og ekskoner? Og endelig: Hvordan får I noget nyt og berigende ud af, at voksne og børn får nye roller, nye voksne og nye søskende?

Bogen giver gode bud på spilleregler og anviser en farbar vej gennem det kaos, som mange oplever, særligt i de første år. Den er positiv, konkret, let læst og fuld af saglig og praktisk viden. Eksperterne øser af deres professionelle viden, og bogen byder på masser af brugbare råd og konkrete erfaringer - og ikke mindst deler mennesker, der har har stået i situationen selv, ud af deres personlige oplevelser og erfaringer.

Mette Bender er journalist, skriver bl.a. om familie, psykologi og sundhed til blade og magasiner, bl.a. Femina, Helse, Psykologi og Vi Forældre. Hun lever selv i en ny familie med fire sammenbragte børn.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Mette Bender
Sideantal: 204
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Lene Nørgaard, Propel
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Gads Forlag
Bredde: 159 mm
Højde: 230 mm
Dybde: 25 mm
Vægt: 465 g
Udgivelsesdato: 15 Sep 2010
Oplagsdato: 15 Sep 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788712045694

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

Mere end pap og bonus - Sådan bygger i en ny familie Gads Forlag