Mentorhåndbogen - fastholdelse i uddannelseslivet

Vis stort billede
Mentorhåndbogen - fastholdelse i uddannelseslivet

281,25 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Mentorskaber hareksisteret så længe mennesket har haft behov for udvikling af færdigheder ogtalenter. I nyere tider er mentorskabets lærende alliance blevet en velkendtdel af den økonomiske og faglige dagsorden indenfor vores uddannelsessystem.Mentorrollen er på trods af dette stadig ikke klart defineret, og spørger manbredt, får man mange (gode) bud på mentorskabets formål, opgave og indhold, mendet metodiske grundlag er mange gange uklart og bæres ofte af den enkeltementor.

Mentorhåndbogensfornemste formål er at bibringe en metodisk og faglig tydelighed tilmentoropgaven. Med inddragelse af vitaliserende overbliksmodeller ogdetaljespecifikke kognitive metoder giver bogen et bud på både proces, metodikog konkrete redskaber –alt sammen med et skarpt blik på arbejdet medfastholdelse af psykisk sårbare unge i uddannelseslivet.

Bogen henvender sig tilen bred gruppe fagpersoner der får mentoropgaven i hænderne, og de metodiskeforslag kan med lethed tilpasses mentorering i grundskolen, efterskolen,gymnasiet, fagskolen eller mesterlæren.

Om forfatteren:

Marianne arbejder tildaglig som psykolog, og stiftede i 2006 UngLiv.dk med henblik på udvikling afen skarp faglig indsats rettet til de særligt sårbare og udsatte unge. UngLiv.dk etablerede i 2013 deres egetmentorkorps, hvor mentorerne er specialuddannet til fastholdelse af unge iungdomsuddannelserne.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Marianne Schøler
Sideantal: 176
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Bredde: 140 mm
Højde: 220 mm
Udgivelsesdato: 26 May 2016
Oplagsdato: 26 May 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740610024

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Mentorhåndbogen - fastholdelse i uddannelseslivet Turbine