Mellem teori og praksis - Om transfer i professionsuddannelser

Vis stort billede
Mellem teori og praksis - Om transfer i professionsuddannelser

431,25 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Mellem teori og praksis – om transfer i professionsuddannelser dokumenterer, hvordan syv udviklingsprojekter fra seks forskellige grunduddannelser ved UC Syddanmark, Campus Esbjerg, har søgt at udvikle og afprøve forskellige måder at styrke samspillet mellem den teoretiske undervisning og læringskontekster knyttet til praktikken / klinikken. Formålet har været at kvalificere de studerendes syntesebestræbelser mellem teori og praksis.
Resultaterne af dette arbejde præsenteres i bogens første del i form af en række kapitler, der samlet tegner et billede af, hvad udviklingsarbejderne førte til. Analyserne har i særlig grad været inspireret af den nyeste forskning i relation til begrebet om transfer. Der har været særligt fokus på at analysere:
  • Samspillet mellem den teoretiske undervisning og praktikken/klinikken baseret på undersøgelse af projektaktiviteterne med tilhørende transfermedierende elementer. Udviklingen af didaktisk viden med relevans for både uddannelse og profession vurderet på baggrund af analyse af fremmende og hæmmende faktorer for transfer mellem teori og praksis i udviklingsarbejderne.
  • Styrkelsen af de studerendes læringsudbytte baseret såvel på undersøgelse af de studerendes opfattelse af udviklingsprojekternes potentialer til at skabe betingelser for transfer som på de eksterne parters vurdering.
Anden del rummer syv artikler, der er skrevet af de ansvarlige for udviklingsarbejderne. Her gør de nærmere rede for formålet, gennemførelsen og resultaterne af deres konkrete udviklingsprojekter.
Bogen yder konkrete bidrag til nytænkning og udvikling med hensyn til refleksioner over planlægning og gennemførelse af undervisning, hvor netop kobling mellem teori og praksis er et afgørende element.

Flere detaljer

Mere info
Sideantal: 331
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Systime
Bredde: 174 mm
Højde: 241 mm
Dybde: 16 mm
Vægt: 700 g
Udgivelsesdato: 09 Jan 2013
Oplagsdato: 09 Jan 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792711472

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Mellem teori og praksis - Om transfer i professionsuddannelser Systime