Lyst til læring - om at opdage verden med børn

Reduced price!
Vis stort billede
Lyst til læring - om at opdage verden med børn

199,20 kr

-20%

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Førskolebørn opdager og bliver klogere på verden – og de elsker at lære både i vuggestuen og i børnehaven. Børnene forsøger at forstå naturfænomener, matematik, tegn, bogstaver og alt det, som vi førhen mente hørte skolen til.
Lyst til læringfortæller, hvordan vi voksne kan hjælpe børnene undervejs og give dem de bedste muligheder for udvikling og læring.
Det er vigtigt, at barnet ses som aktiv i sin egen læring, og at det dermed bliver barnets egen motivation og lyst, der driver værket. Men vi voksne kan være en støttende kraft og skal deltage aktivt i børnenes læringsproces.
Med udgangspunkt i konkrete eksempler fra nyere nordisk forskning samt kulturhistorisk teori om leg og læring viser bogen, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe børnene på deres vej til udvikling og læring og give dem de bedste kompetencer til at mestre tilværelsen og få et godt liv.
Håndgribeligt og i et tilgængeligt sprog præsenterer bogen undersøgelser og teoretiske overvejelser om barnets læring ud fra en udviklingspsykologisk forståelsesramme.
Kirsten Poulsgaarder udviklingspsykolog og mag.art. Hun har bl.a. været leder af Udviklingsafdelingen på Lærer- og Pædagoguddannelsen i Jelling, medlem af regeringens skolestartudvalg i 2005 og koordinator for Socialministeriets ekspertgruppe ved udarbejdelsen af de pædagogiske læreplaner i 2003. Hun har mange års erfaring med nationalt og internationalt konsulentarbejde, undervisning og formidling inden for det pædagogiske område.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kirsten Poulsgaard
Sideantal: 160
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 157 mm
Højde: 229 mm
Dybde: 17 mm
Vægt: 476 g
Udgivelsesdato: 31 May 2013
Oplagsdato: 31 May 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771181579

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Lyst til læring - om at opdage verden med børn Frydenlund