Livsduelighed og børns karakterstyrker

Vis stort billede
Livsduelighed og børns karakterstyrker

398,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

Forskning har dokumenteret, at arbejdet med personlige karakterstyrker hos voksne skaber mere glæde, tilfredshed, engagement og bedre præstationer. Formålet med denne bog er at skabe samme mulighed på børneområdet.

Skoleverdenen er i en stor forandringsproces, der stiller skærpede krav tilfaglighed, samtidig med at elevernes personlige og sociale kompetencerer nødvendige faktorer for at skabe trivsel, vækst og livsduelighed.

Bogen viser, gennem en forankring i den positive psykologis teori og metoder, hvordan et barns færdigheder, ressourcer og potentialer kan sættes i spil gennem en styrkebaseret tilgang. Bogen anviser veje til det daglige pædagogiske arbejde med et enkelt barn, en børnegruppe eller en samlet klasse og i det professionelle teamsamarbejde.

Gennem en kortlægning, udforskning og anvendelse af karakterstyrkerne skabes mulighed for bedre trivsel og bedre læring.

I tilknytning til bogen udkommer screeningstesten Styrkekompasset samt Styrkemappen , som består af et sæt plakater og kort til brug i det daglige arbejde i klassen eller med enkelte elever eller små grupper.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Anne Linder / Mette Marie Ledertoug
Sideantal: 280
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Spiralryg
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Laura Linder/Emma Siwell
Udgiver: Dansk Psykologisk Forlag
Bredde: 227 mm
Højde: 295 mm
Dybde: 25 mm
Vægt: 1043 g
Udgivelsesdato: 23 Apr 2014
Oplagsdato: 23 Apr 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777069666

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Livsduelighed og børns karakterstyrker Dansk Psykologisk Forlag