Livet i familien - de vigtigste værdier i samliv og børneopdragelse

Vis stort billede
Livet i familien - de vigtigste værdier i samliv og børneopdragelse

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Dagens familier står i den situation, at de ikke bare kan overtage tidligere generationers normer for samliv og børneopdragelse. Både parforholdet og opdragelsen skal opfindes forfra.
Familieterapeuten Jesper Juulgiver her sin vurdering af hvilke værdier en familie skal forholde sig til for at have bedre mulighed for at lykkes.
Vi kan ikke leve tilfredsstillende, hvis vi lever efter den mindste modstands princip eller må bede andre om råd og vejledning, hver eneste gang vi står over for en ny konflikt eller et nyt problem. Det er ikke desto mindre, hvad flere og flere forældre forsøger. De lever livet sammen med børn og unge så at sige fra konflikt til konflikt og forestiller sig, at der findes løsninger, som er præcist tilpasset f.eks. soveproblemer, spiseproblemer, morgensituationen, skoletræthed, alkoholforbrug, spisevaner osv. Det gør der ikke! Der findes derimod nogle overordnede principper og værdier, som kan vejlede os i retning af individuelle løsninger. Disse værdier er ligeværdighed, integritet, autenticitet, ansvarlighed som Jesper Juul fremhæver som grundlaget for et vellykket familieliv, der udfolder sig i et fællesskab under de voksnes lederskab.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jesper Juul
Sideantal: 152
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Akademisk
Udgivelsesdato: 17 Nov 2004
Oplagsdato: 14 Nov 2007
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788759105702

Sprog

Dansk

Livet i familien - de vigtigste værdier i samliv og børneopdragelse Akademisk