Leg og fællesskaber på døgninstitution

Vis stort billede Tilføj
Leg og fællesskaber på døgninstitution

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Hvordan hjælper man bedst anbragte børn? Hvordan udvikler børnene en social identitet? Og hvordan kan pædagoger anvende deres viden i praksis? Bogen går i dybden med de faglige behandlingsstrategier på landets døgninstitutioner.
Anbragte børn er ofte meget bevidste om, at de er anbragte og dermed 'anderledes'. En anbringelse på døgninstitution behøver dog langt fra at være et onde. Mange børn fortæller både om et stærkt fællesskab med de andre børn, og hvor givtigt det har været at have et væld af søskende, så der altid var en at lege med.
Med afsæt i såvel teori som praksis viser forfatteren, hvad det pædagogiske personale på døgninstitutionerne kan gøre for at arbejde udviklingsorienteret på børnenes præmisser.
Bogen sætter dermed fokus på døgninstitutionernes store potentiale for at give børnene mange positive muligheder via et professionelt fokus på legens og børnefællesskabernes betydning.
Den er et inspirationskatalog for ansatte på døgninstitutionerne, studerende og politiske beslutningstagere, der ønsker at hjælpe, stimulere og udvikle de anbragte børn bedst muligt.
Kirstine Christy Lindgaarder uddannet cand.psych. Hun arbejder som PPR-psykolog og har tidligere arbejdet på døgninstitution.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kirstine Christy Lindgaard
Sideantal: 196
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 169 mm
Højde: 242 mm
Dybde: 12 mm
Vægt: 433 g
Udgivelsesdato: 19 May 2012
Oplagsdato: 19 May 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771180473

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk