Leg og bevægelse

Vis stort billede
Leg og bevægelse

229,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Lise Ahlmann viser i bogen og på den medfølgende dvd, hvordan man gennem leg med redskaber styrker vuggestue- og børnehavebørns motorik og glæde ved bevægelse.
Mange børn bevæger sig ikke nok. På vej til og fra vuggestue og børnehave sidder de på bagsædet i forældrenes bil. I institutionerne er der desværre heller ikke så meget fysisk leg, ofte pga. pladsproblemer, for få udeområder og mangel på ressourcer til udflugter. Det er en trist udvikling, for bevægelse og sansemotorik er grundlaget for hele barnets udvikling. Og børn elsker som regel at tumle og bruge kroppen.
Bogen og den medfølgende dvd giver masser af inspiration til, hvordan børns motoriske evner kan styrkes ved hjælp af bevægelseslege, hvor det kun er fantasien, der sætter grænser. Bogen er illustreret med stillbilleder fra filmen, og hver scene bliver uddybet i bogens tekst.
Lise Ahlmanner fysioterapeut, bevægelsespædagog og mag.art. i psykologi. Hun har undervist på Danmarks Lærerhøjskole og på pædagogseminarier og har arbejdet freelance med udviklingsprojekter og efteruddannelseskurser for vuggestue- og børnehavepersonale.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lise Ahlmann
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 171 mm
Højde: 175 mm
Dybde: 6 mm
Vægt: 160 g
Udgivelsesdato: 10 Feb 2011
Oplagsdato: 10 Feb 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778878502

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk