Læselyst og læring

Vis stort billede
Læselyst og læring

200,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Det har aldrig været vigtigere end nu at være opmærksomme på børns læselyst, for når de har lært at læse, holder de op med at læse - i hvert fald bøger. Men det forunderlige er, at de fleste børn faktisk har masser af læselyst - bare det kan foregå i andre medier end bogen.
Denne bog sætter fokus på læselyst, og hvorfor den er af så stor betydning for børns læring. Kan vi finde en balance mellem barnets verden og interesser og samtidig medtænke og sikre de dannelsesidealer, skolen bygger på? Hvis det lykkes, vil børnene både udvikle deres læseevner, opleve læseglæde og blive klogere på sig selv og verden.
Forfatterne giver en række bud på, hvordan vi som lærere, sammen med vores elever, kan arbejde hen imod målet at skabe, fremme og bevare læselysten.
Kapitlerne er præsenteret i en rækkefølge, hvor de tematisk hører sammen og kan gå i dialog med hinanden. Først sættes der fokus på vigtigheden af at blive en motiveret læser. Herefter sættes formidlingens rolle i spil. De sidste kapitler koncentrerer sig om litteraturen som kilde til læselyst.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Simon Skov Fougt / Cecilie Eken / Caroline Liberg / M.Fl
Sideantal: 199
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Mette Plesner
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Dansk Psykologisk Forlag
Udgivelsesdato: 01 Aug 2010
Oplagsdato: 16 Feb 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777066429

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk