Læringspotentialet i den interaktive tavle

Vis stort billede
Læringspotentialet i den interaktive tavle

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Brugen af interaktive tavler kan blive den måske største revolution af undervisningen, siden computeren holdt sit indtog for alvor i midten af 1990’erne. Hvor man i forhold til elevernes læring taler om forskellige læringsstile, kan man med indførelsen af sådanne tavler på samme måde tale om en ny undervisningsstil. Forfatteren går i bogen bag om den interaktive tavle og belyser forhold omkring såvel teknik som pædagogik og mere praktiske områder. Gennem en række eksempler demonstreres, hvordan den interaktive tavle kan understøtte læring.
Anskaffelse af interaktive tavler er en massiv investering for en skole eller en kommune. Derfor er det vigtigt at vide, hvad man gør. Bogen giver et sagligt og kvalificeret bidrag til skolernes overvejelser forud for køb og til den efterfølgende brug af den interaktive tavle. Den belyser og eksemplificerer, hvorledes læringspotentialet kan udnyttes.
Bogen henvender sig til skoler, som har købt interaktive tavler, og som ønsker råd og vejledning omkring brug og implementering af tavlen, og til skoler, der står over for anskaffelse af interaktive tavler.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jan Brauer
Sideantal: 82
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Dafolo
Udgivelsesdato: 31 Jan 2008
Oplagsdato: 31 Jan 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788772812793

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk