Læringslaboratorier og -eksperimenter

Vis stort billede
Læringslaboratorier og -eksperimenter

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

"Forskning om Læringslaboratorier og -eksperimenter er i høj grad tiltrængt, fordi vi har behov for at skabe en samlet oversigt over et komplekst flerfagligt arbejdsfelt, som har stigende samfundsbetydning.

Antologien går om bag de mange teoritilgange, metodeanvisninger og praksiserfaringer, som efterhånden er dokumenteret, ofte uden forsøg på klassifikation og struktur. De eksperimentelle arbejdsformer er i vor tid blevet genopdaget og tilskåret til at løse komplekse psykologiske, pædagogiske, organisatoriske og relationelle problemer i samfundet, uden at konsekvenserne af metodernes sociale og menneskelige effekter og affekter er blevet udforsket og problematiseret.

Bogen leverer et værdifuldt bidrag til at afklare, hvad laboratorier og eksperimentarier bygger på i teorien og giver en solid referenceramme til at klarlægge feltets primære dimensioner i form af sted, formater, produkter og instrumenter.

Bogen kan varmt anbefales til de mange forskere, ledere, konsulenter, organisationsfolk og ændringsagenter, der arbejder med disse ofte risikobetonede og grænseoverskridende menneskeforsøg."

Preben MelanderProfessor i anvendt ledelsesforskning, Copenhagen Business School

Flere detaljer

Mere info
Sideantal: 274
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Aarhus Universitetsforlag
Bredde: 162 mm
Højde: 242 mm
Dybde: 22 mm
Vægt: 506 g
Udgivelsesdato: 13 Feb 2014
Oplagsdato: 13 Feb 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771243192

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Læringslaboratorier og -eksperimenter Aarhus Universitetsforlag