Læring i praktikken - Tilgange og metoder i pædagogstuderendes praktik

Vis stort billede
Læring i praktikken - Tilgange og metoder i pædagogstuderendes praktik

373,75 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Praktikken i pædagoguddannelsen fylder godt en tredjedel af den samlede studietid og rummer nogle helt særlige muligheder for læring og udvikling. Læring i praktikken giver den studerende, praktikvejlederen og underviseren en dybere forståelse af, hvad praktik er, og hvordanlæreprocessen kan forstås, understøttes og kvalificeres gennem forskellige forskningsbaserede og caseinspirerede læringstilgange,-metoder og -redskaber. Bogen er skrevet til den nye pædagoguddannelse og kommer blandt andet ind på, hvordan kompetencemålene kan bruges som styrings- og måleredskab for den studerendes praktikforløb. Herudover beskriver bogen praktikkens prøver, arbejdet med praktikplaner, dokumentation af den studerendes læreproces, praktikvejledning, praktikforberedelse, studiedage, praktikbearbejdning samt praktikkens etiske aspekter og dilemmaer.

Se bogens digitale materiale på www.dafolo.dk/profpædagog. Her findes en række forslag til selvstændige studieaktiviteter og yderligere læring i praktikken.

Birgitte Højberg er uddannet socialpædagog og master i professionsuddannelse fra Aarhus Universitet, DPU. Hun er ansat som lektor i pædagogik og praktikkoordinator ved Professionshøjskolen UCC, Pædagoguddannelsen Sydhavn, hvorfra hun har mange års erfaring med praktikrelateret undervisning, vejledning og supervision, både af studerende, praktikvejledere og undervisere.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Birgitte Højberg
Sideantal: 240
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Dafolo
Serie: Den professionelle pædagog
Udgivelsesdato: 17 Sep 2015
Oplagsdato: 17 Sep 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771600155

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Læring i praktikken - Tilgange og metoder i pædagogstuderendes praktik Dafolo