Kvalitet i dagtilbud - Grundbog til dagtilbudspædagogik

Vis stort billede
Kvalitet i dagtilbud - Grundbog til dagtilbudspædagogik

480,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Denne grundbog er til specialiseringen i dagtilbudspædagogik på den nye pædagoguddannelse. Bogen anlægger et etisk og videnskabeligt perspektiv på dagtilbudspædagogik og pædagogisk praksis med det afsæt at præsentere den seneste viden på området af både danske og internationale forfattere, der på forskellig vis er knyttet til undervisning, udvikling og forskning inden for dagtilbudsfeltet. Læseren præsenteres for historiske og aktuelle problemstillinger og tænkemåder, ikke mindst empirisk viden om disse, og der lægges i den forbindelse vægt på at understøtte den studerendes evne til at kunne træffe beslutninger, skønne og handle professionelt ud fra såvel forskningsviden, professionsviden som praksisviden.

Bogen behandler bekendtgørelsens fire kompetenceområder for dagtilbudsspecialiseringen i fire dele: 1) Barndom, kultur og læring - 2) Profession og organisation - 3) Relation og kommunikation - 4) Samarbejde og udvikling.

Hver del består af en række kapitler, der på forskellig vis bidrager til at perspektivere dele af den aktuelle viden og forskning inden for kompetenceområdet. Hvert kapitel indeholder forslag til den studerendes selvaktivitet – både individuelt og i grupper.Forslag til selvaktivitet findes på bogens hjemmeside.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Palle Rasmussen / Üzeyir Tireli / Torben Næsby / M.Fl
Sideantal: 339
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Dafolo
Serie: Den professionelle pædagog
Udgivelsesdato: 03 Nov 2015
Oplagsdato: 03 Nov 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771601206

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Kvalitet i dagtilbud - Grundbog til dagtilbudspædagogik Dafolo