KIDS - Kvalitetsudvikling i daginstitutioner

Vis stort billede
KIDS - Kvalitetsudvikling i daginstitutioner

449,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

Hvordan skaber man de optimale omgivelser for pædagogisk læring og trivsel?
Når man træder ind i en daginstitution, mærker man ofte hurtigt, om man føler sig godt tilpas. Men hvad er det, der afgør denne følelse, og hvad skal man være opmærksom på, hvis man vil vurdere kvaliteten i en daginstitution?
KIDS er et redskab til at vurdere den pædagogiske kvalitet i daginstitutioner med henblik på efterfølgende at kunne udvikle og forbedre de omgivelser, der udgør børnenes betingelser for læring og udvikling. Formålet med KIDS er at give pædagoger et praktisk redskab til at udvikle kvalitet i dagligdagen. Materialet kan anvendes til selvevaluering, til at tage temperaturen på og udvikle egen pædagogisk praksis, ligesom man også indbyrdes kan observere på tværs af en institution og dermed få et bredere materiale at arbejde med.
KIDS er udviklet til anvendelse i en dansk kulturel sammenhæng og sammen med danske pædagoger. Der er taget udgangspunkt i forskning om pædagogisk kvalitet samt udviklingspsykologisk viden om, hvordan småbørn lærer og udvikler sig. Pædagogisk kvalitet defineres i KIDS ud fra børnenes muligheder for at leve et godt børneliv set som en livsperiode i sig selv og ikke udelukkende som en forberedelse til skole- og voksenlivet samt ud fra børnenes muligheder for at udvikle de færdigheder og kompetencer, der skal til for at begå sig i det moderne samfund.
KIDS er udarbejdet af professor, cand.pæd.psych. Charlotte Ringsmose og lektor cand.psych., autoriseret psykolog og specialist i børnepsykologi Grethe Kragh-Müller i samarbejde med Slagelse kommune og Aarhus Universitet.
Til KIDS hører et online scoringsprogram, hvor det er muligt at generere forskellige former for rapporter, der illustrerer resultaterne og kvalitetsudviklingen i daginstitutionen.
Er du interesseret i at købe adgang til online scoringsprogrammet, bedes du kontakte Dansk Psykologisk Forlag på info@dpf.dk eller tlf. 45460050.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Grethe Kragh-Müller / Charlotte Ringsmose
Sideantal: 88
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Klahr Grafisk Design
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Dansk Psykologisk Forlag
Bredde: 206 mm
Højde: 297 mm
Dybde: 8 mm
Vægt: 310 g
Udgivelsesdato: 09 Nov 2014
Oplagsdato: 19 Nov 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771581874

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

KIDS - Kvalitetsudvikling i daginstitutioner Dansk Psykologisk Forlag