Jeg tør ikke, men gør det alligevel - Om børns trivsel og selvfølelse

Vis stort billede
Jeg tør ikke, men gør det alligevel - Om børns trivsel og selvfølelse

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

" Min datter tør ikke sove alene. Jeg har prøvet at hjælpe hende til at være modig, men det er svært ikke at give efter for hendes frygt ."

"Min søn holder sig væk fra vennerne i frikvartererne og har sjældent legeaftaler med nogen efter skoletid. Hvordan kan jeg hjælpe ham med at få venner?"

"Vores søn er meget bange for at mislykkes, selv om vi aldrig har presset ham til at præstere på nogen måde. Hvordan kan vi styrke hans selvfølelse?"

Der findes mængder af gode råd om, hvad man som forældre skal gøre, for at ens barn skal trives og have det godt. Med denne bog vil psykologen Martin Forster hjælpe forældre med at finde frem til det, der virker og reelt er baseret på forskning.

Rådene i bogen illustreres af autentiske beretninger om børn mellem 2 og 14 år. Et tilbagevendende emne i beretningerne er frygt og ængstelighed, fordi det er så almindeligt og ofte skaber forskellige begrænsninger for børn. Bogen handler også i høj grad om børns trivsel generelt. De konkrete råd drejer sig både om, hvordan forældre kan hjælpe børn med eksisterende vanskeligheder, og om hvordan man kan forebygge problemer.

Martin Forster er autoriseret psykolog, forsker i psykologi og arbejder efter principperne i kognitiv adfærdsterapi. Hans første bog, Fem gange mere kærlighed

, udkom i 2009 (dansk udgave i 2014), og året efter forsvarede han sin doktorafhandling i psykologi. Hans forskning ved universitetet i Uppsala og på Karolinska Instituttet drejer sig om at hjælpe forældre og lærere med at håndtere konflikter med børn.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Martin Forster
Sideantal: 319
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Mythical Garden Design/Niklas Lindblad
Omslagsgrafiker: Louises design/Louise Glargaard Perlmutter
Forord af: Ingrid Leth
Originaltitel: Jag törs inte men gör det ändå.
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Lone Østerlind
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Dansk Psykologisk Forlag
Udgivelsesdato: 29 Jun 2014
Oplagsdato: 29 Jun 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771580082

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Jeg tør ikke, men gør det alligevel - Om børns trivsel og selvfølelse Dansk Psykologisk Forlag