Introduktion til Sensitive børn

Vis stort billede Tilføj
Introduktion til Sensitive børn

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Introduktion til Sensitive børn præsenterer de væsentligste pointer fra bestselleren Sensitive børn .
At være særligt sensitive betyder, at man bearbejder sanseindtryk med flere nuancer og større dybde end andre. Helt op mod 20 % af alle børn kan betegnes som særligt sensitive, der ikke er en diagnose, men derimod et temperament. Sensitive mennesker er ofte talentfulde på en lang række områder, men de er samtidig også sårbare, netop fordi de er mere modtagelige for indtryk. Mange problemer kan derfor forebygges og undgås, hvis man forsøger at forstå de sensitive træk bedre.
I Introduktion til Sensitive børn har vi samlet den vigtigste viden fra den originale udgave, så du hurtigere kan få svar på spørgsmålet: Hvordan støtter jeg bedst et sensitivt barn ?” .
Athina Delskov er uddannet psykolog. Hun har arbejdet professionelt med særligt sensitive i de sidste 12 år. Derudover er hun formand for HSP-foreningen (højsensitive personer). Lene Sonne er uddannet pædagog og har arbejdet med sensitive børn. Lene arbejder i dag som psykoterapeut og foredragsholder.

6 ud af 6 stjerner i LFS NYT - "Det er en bog, der henvender sig til alle, som møder børn med dette personlighedstræk, både til de mennesker som har et sensitivt barn i familien, og til professionelle i daginstitution og skole, og bogen er skrevet, så den også henvender sig til folk, som ikke er vant til at læse faglitteratur."

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lene Sonne / Athina Delskov
Sideantal: 104
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Aronsen
Bredde: 154 mm
Højde: 216 mm
Dybde: 8 mm
Vægt: 163 g
Udgivelsesdato: 07 Apr 2015
Oplagsdato: 07 Apr 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799732272

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk