Interkulturel pædagogik - Kulturmøder i teori og praksis

Vis stort billede
Interkulturel pædagogik - Kulturmøder i teori og praksis

325,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Viden om kulturmøder bruges i stadig flere dele af det danske samfund. Feltet interkulturel pædagogik spiller en stigende rolle i uddannelsesudveksling, sprogindsatser, udviklingsbistand, internationale organisationer og flygtninge og indvandreres integration.
I en globaliseret verden opstår vanskelige spørgsmål, som her behandles i teori og praksis: Hvad ved vi om kommunikation og gensidig forståelse i mellemkulturelle sammenhænge? Hvad sker der, når minoritetsgrupper udsættes for kritik ikke bare fra majoriteten, men også fra egne rækker? Hvilken rolle spiller sprog for tosprogede børn og deres livsvilkår? Hvad sker der, når skoler udbreder bestemte værdier og kulturer? Hvordan kan casearbejde forberede mennesker til virkelighedens mangfoldighed, og hvordan kan vi lære, opdrage, undervise og uddanne dem?
Bogen henvender sig til studerende på pædagogiske universitets- og professionsuddannelser i Danmark. Fremtidens interkulturelle pædagogik er tværfaglig, og emnet fordeler sig på tre temaområder: pædagogisk indsats og kulturmøde; etnisk og social differentiering; sprog, kultur og kognition.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lilli Zeuner / Pia Thomsen / Peter Hobel / M.Fl
Sideantal: 286
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: U Press
Bredde: 158 mm
Højde: 231 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 493 g
Udgivelsesdato: 20 Aug 2015
Oplagsdato: 20 Aug 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793060272

Sprog

Dansk

Interkulturel pædagogik - Kulturmøder i teori og praksis U Press