Innovation i folkeskolen - foretagsomhed som kompetence

Vis stort billede
Innovation i folkeskolen - foretagsomhed som kompetence

169,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Denne bog er en indføring i, hvordan elever lærer at omsætte kreative tanker til innovative handlinger, som skaber værdi for eleverne selv og andre. Med udgangspunkt i 15 års undervisning og forskning gennemgår psykolog, ph.d. Anne Kirketerp betingelserne for og principperne bag innovation og entreprenørskab i folkeskolen. Suppleret med forslag til øvelser og illustrerende eksempler til inspiration.
Med afsæt i positiv psykologi, læringsteori og entreprenørskabsteori giver bogen definitioner på og overblik over begreberne kreativitet, innovation, foretagsomhed og entreprenørskab. Uanset om kompetencen foretagsomhed skal bruges til at starte virksomheder, blive en innovativ tømrer, læge eller pædagog, bunder den i én og samme bagvedliggende evne til at gøre noget ved det, vi oplever er forkert i verden.
Bogen henvender sig primært til lærere og pædagoger i folkeskolen. Journalist Karin Svennevig Hyldig har bearbejdet indholdet med henblik på at gøre bogen tilgængelig for alle.
" Ambitionen om at være „bedst“ globalt indenfor læsning og matematik er efter min vurdering den største forhindring for Danmarks fremtid som foretagsom og innovativ nation. Ikke fordi vi skal undlade at træne dansk og matematik, men fordi et så stærkt krav om måling af noget bestemt, som vi i skrivende stund er vidner til, uvægerligt vil sløre fokus på almene kompetencer som foretagsomhed"
Citat fra bogen

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Anne Kirketerp / Karin Svennevig Hyldig
Sideantal: 64
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Louise Glargaard Perlmutter/Louises design
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Dansk Psykologisk Forlag
Bredde: 153 mm
Højde: 225 mm
Dybde: 6 mm
Vægt: 138 g
Udgivelsesdato: 29 Feb 2016
Oplagsdato: 29 Feb 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771584226

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Innovation i folkeskolen - foretagsomhed som kompetence Dansk Psykologisk Forlag