Indsigt og adfærd i børnehøjde

Vis stort billede
Indsigt og adfærd i børnehøjde

250,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

To danske, meget erfarne børnepsykologer gennemgår i deres nye bog metoder, som integrerer psykoterapi med neuropsykologi og kognitionspsykologi i det terapeutiske arbejde med børn. Metoder, hvor man arbejder med at udvikle barnets erkendelse og med at ændre negative tænkemåder, således at der skabes mulighed for nye måder at handle på - eller den anden vej rundt: man afprøver nye handlinger og vurderer deres resultater, således at man når frem til en ny måde at tænke sig og omverdenen på.
Med basis i en anerkendende holdning viser forfattere med konkrete eksempler, hvordan de forskellige terapeutiske elementer anvendes i praksis, og demonstrerer, at terapi ikke kun finder sted på behandlerens kontor. Der kan gøres brug af terapeutiske elementer i barnets daglige miljø, i hverdagens aktiviteter sammen med andre børn og voksne.
Bogen henvender sig til alle, der arbejder med børn med sociale og emotionelle vanskeligheder, fx psykologer, lærere, pædagoger, psykiatere, læger og sundhedsplejersker samt til forældre, der ønsker indsigt i, hvordan de kan støtte deres barn.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Anne Vibeke Fleischer Lise Merrild
Sideantal: 300
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Nete Banke/Imperiet
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 4
Udgave: 1
Udgiver: Dansk Psykologisk Forlag
Bredde: 149 mm
Højde: 225 mm
Dybde: 24 mm
Vægt: 471 g
Serie: Anerkendende pædagogik
Udgivelsesdato: 13 Nov 2005
Oplagsdato: 25 Jan 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777063985

Udgivelsesår

2005

Sprog

Dansk

Indsigt og adfærd i børnehøjde Dansk Psykologisk Forlag